Spira

Lejon besöker Efs konferens

Afrikansk dans möter svensk brännboll och palt möter etiopisk pepparsås. I helgen håller EFS Västerbotten konferens för stora och små i Tegs kyrka. Temat är "Vår omvärld".

Den 28-30 maj är det distriktskonferens med årsmöte för EFS Västerbotten. Barn och ungdomar har en parallell konferens med samma tema Vår omvärld.

- Vi vill måna också om vår omvärld och andra än oss själva. Jesus själv är vår bästa förebild i att bry sig om andra och hela skapelsen, säger distriktsföreståndare Kristoffer Hedman.

Bland de medverkande finns Tadelech Loha från Etiopien, distriktsföreståndaren Kristoffer Hedman och Ingvar Rönnbäck, Umeå, som talar om klimatförändringar ur ett rättviseperspektiv.

På barnens konferens blir det bibelsamlingar, skapande och rörelse. Och besök av Lejonet.

Dela

Under helgen kan man träffa lejonet i Tegs kyrka, där Salt Västerbotten och EFS har sin årliga konferens. Foto: Lotten Markström

Efs och Salt

EFS Västerbotten är en distriktsorganisation bestående av 125 missionsföreningar och fyra EFS-grupper. Medlemsantal är 4 143 föreningsmedlemmar och närmare 16 000 medlemmar i aktivitet.

Barn- och ungdomsförbundet Salt har drygt 3 200 medlemmar i Västerbotten. Under 2009 samlade EFS Västerbottens läger totalt över 1 000 barn och ungdomar.

Hela programmet för konferens och årsmöte den 28-30 maj.

Spiras nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress och klicka på Prenumerera, så får du vårt nyhetsbrev direkt i din mailbox!